Wanita Cantik Dan Gojes

Detoks Cara Mudah Dan Murah

Ramai yang amek Alfalfa Complex untuk kurus (set slimming Shaklee).

Tapi ramai jugak yang ‘complaint’ kata banyak side effect lain.. Huhu

Ada yang kata tumit kaki dah tak pecah, sakit badan, sengal2 bila bangun pagi dah takde, jerawat pun segan2 nak kuar, rasa macam kulit makin bersih dan licin, perut lega, badan rasa ringan sebab lebih lawas..

18301506_255219608284670_2306583294488582265_n

Depa tak tau yang Alfalfa ni agen detox untuk badan kita.. Bila toksin dah dibuang, datang ler ‘side effects’ kat atas tu..

So, kalau nak amek Alfalfa ni, bersedialah untuk terima ‘side effects’ ni yea 🙂

C.Sue
011-17760609

Advertisements
Wanita Cantik Dan Gojes

Hilang Jerawat Dengan Skin Care Semulajadi Tanpa Mudarat

hilangkan kulit kusam dan rawat rambut gugur

Putih Dalam Masa 2 Hari? Tak ngerikah mendengarnya?

kosmetik beracun

Bahaya skin care ni bukan sekadar rosak kulit aje tau. Ia boleh menyebabkan kanser jugak tau. Bahaya! Sungguh bahaya.

Cuba cari skin care yang semulajadi. Yang tidak dimasukkan bahan-bahan kimia berbahaya.

Kalau tak tahu nak pilih, mari sini ahkak tolong bagitau.

Shaklee ni bukan setakat ada vitamin je tau. Ada skin care jugak. Yang ahkak nak cerita hari ni ialah Set Nutriwhite.

hilangkan jerawat dengan skincare selamat

Set skin care Nutriwhite ni dicipta khas untuk kalian. WANITA ASIA. Ya, khas untuk kulitmu.

Hasil kajian oleh saintis dan pakar kulit Jepun dan Amerika Syarikat. Bukan hanya bancuh-bancuh dan letak nama tau. Ia memang melalui kajian dan ujian menyeluruh selama 3 tahun.

Pemilihan bahan aktif dan bahan mentah pula adalah daripada 16 buah negara.

Ia mengandungi Vitamin C yang selamat dan terbukti tanpa risiko.

Ia bukan sekadar boleh mencerahkan kulit, tetapi ia juga boleh membantu mengurangkan melanin sedia ada.

Sesuai juga untuk kalian yang mempunyai kulit sensitif.

Boleh whatsapp terus ke 019.722.8520 untuk set nutriwhite terbaik.

Love,
AkakSelim
019-722 8520

Kesihatan Dan Kecantikan Wanita

Nak Banyakkan Susu Je Tapi Kulit Makin Cantik Pulak!

C.sue mula kenal Shaklee pada pertengahan tahun 2013 itu pun atas sebab nak banyakkan air susu untuk si kecil Haziq, masa tu ambik set basic cik alfalfa & esp.

Just nak air susu banyak jer, tapi nampak pulak effect yang lain, kulit makin sekata, rasa badan makin sedap…so bermula kat situ c.sue cari info apa yang best sangat dengan shaklee ni..rupanya banyak lagi produk shaklee yang lain.

Kebetulan anak sulung c.sue pulak masa tu kerap sangat demam, batuk, selsema..c.sue cuba bagi vitamin shaklee dekat abang Rayyan, alhamdulillah nampak perubahan, takde lah demam dan sakit sekerap waktu kecil dia.

Mula start rasa nak bisness shaklee ni bila ada pulak yang oder dan nak mulakan pun tak lah mahal hanya dengan rm75.90, dan tak perlu pun nak simpan stok banyak-banyak kat rumah

Dan paling penting kenyakinan tu datang sebab Shaklee ni ada ujian klinikal, tidak memudaratkan untuk penggunaan jangka masa panjang.

kenapa perlu pilih shaklee

Sape-sape jer boleh buat bisness shaklee ni dengan hanya bermodalkan rm75.90 jer
Boleh hubungi c.sue ~01117760609~

Kesihatan Dan Kecantikan Wanita

Bahaya Kurang Kalsium Untuk Para Wanita

Tahukah kalian, setiap wanita mula kehilangan dan mengalami kekurangan “Kalsium” semenjak kali pertama “kedatangan Haid”

Bayangkan dah berapa lama dan berapa banyak dah kita wanita ni mengalami kekurangan kalsium..nak-nak pulak kita tak pernah tambah pun keperluan tu..agak-agak dah macamana lopongnya tulang-temulang kita kat dalam ni??

Wsap C.sue ~01117760609~
Untuk dapatkan Kalsium yang tinggi ,siap magnesium dan Vitamin D yang ada Landmark Study dan juga ada ujian klinikal..

FB_IMG_1490630376783

Motivasi

Bahagia

 

post

Sentiasa rasa positif dan bersemangat untuk teruskan hidup adalah kunci kebahagiaan setiap insan.

Terima segala ujian dengan sabar.

Syukur dengan segala nikmat dan hargai setiap insan yang hadir di dalam hidup kita.

Semoga terus berbahagia. Insha Allah.

Love,
AkakSelim
019-722 8520